Zwangerschaps shoot Amy & Patrick op twee lokaties

Amy en Patrick wilden graag een zwangerschaps shoot van de buik van Amy. De buik was dan ook al aardig aan het groeien en zo heel veel tijd hadden we niet meer. Je loopt altijd het risico dat de baby vroeger komt dan op de datum dat je uitgeteld bent.

Beiden hadden de wens om niet de standaard zwangerschapsfoto’s te maken, maar iets aparts. Zo hadden we samen bedacht om er een lokatieshoot van te maken en dan meteen op twee lokaties. Zo is er een kleine planning gemaakt om te kijken hoeveel tijd op elke lokatie besteed kon worden. Je wilt niet graag foto’s maken van een zwangerschap als het begint met schemeren toch?

Zo begonnen we op een wat meer open stuk zodat we een groene achtergrond hadden en later zijn we naar een plek gegaan waar Amy en Patrick tot hun middel in het water konden staan.

Het langzaam naderende gouden uurtje waarbij de zon mooi geel oranje is zorgt voor warme kleuren op de foto’s. Hier werd op de eerste en dus de open lokatie gebruik van gemaakt. Bij de tweede lokatie was het al iets later en hadden we niet de vrijheid om een stuk te lopen zodat de zon als achtergrondbelichting gebruikt kon worden.

Voor de variatie had Amy meerdere outfits meegenomen zodat zij van kleding kon wisselen. Voor het omkleden neem ik altijd een klein tentje mee waarin je je outfits kunt leggen en staand geheel afgeschermd kunt omkleden.

Die avond hadden we prachtig weer en daar is ook dankbaar gebruik van gemaakt.

Het enige wat ontbrak was het zoontje van Patrick, Beau. Die was op die avond helaas niet aanwezig. Amy wilde namelijk graag dat hij iets met verf op haar buik schilderde.

Later hebben we alsnog in een aparte shoot foto’s gemaakt samen met Beau.

Zwangerschaps Portfolio
Kijk in het zwangerschapsportfolio voor meer voorbeelden
Zwangerschaps Portfolio