Femke haar cadeau voor Sinterklaas

De moeder van Femke kwam met de vraag of ze haar dochter Femke een cadeau kon geven voor Sinterklaas in de vorm van een cadeaubon.
Het cadeau is geen standaard cadeau wat je voor Sinterklaas vraag maar ze wilde graag een echte fotoshoot met Djaro. Djaro is hun hond en Femke is helemaal weg van hem. Natuurlijk mag hij dan niet ontbreken.

Omdat het na Sinterklaas koud is buiten is het niet echt ideaal om een buitenshoot te plannen. Er is dan ook besloten om te wachten tot het weer buiten een stuk aangenamer is. De maanden gingen voorbij en het wachten voor een datum was eindelijk voorbij. Natuurlijk is het best lang wachten op je cadeau dat je voor Sinterklaas hebt gekregen.

Toen ik contact opnam voor de defenitieve datum kreeg ik te horen dat Femke de dag na de fotoshoot een beugel zou krijgen. Ze was dan ook maar wat blij dat de shoot op de dag ervoor kon plaatsvinden.

 

De fotoshoot

Op de dag zelf zijn we naar Swalmen afgereisd voor de shoot. Vader, moeder, haar broer, Djaro en Femke gingen allemaal mee.

Femke had meerdere outfits meegenomen zodat er genoeg variatie in de foto’s zou zijn. Dat is wel gelukt kun je zeggen.

In het begin is het natuurlijk een beetje onwennig maar al snel had ze de smaak te pakken. Als een echt model bewoog Femke en wisselde ze van houding. Dit leverde veel verschillende foto’s op. Helemaal geweldig!
Ook Djaro mocht niet ontbreken op de foto’s. Hij schittert op verschillende foto’s die uiteindelijk door de selectie zijn gekomen.

Ook wilde ze graag een aantal foto’s dat ze in het water zou gaan. Natuurlijk niet zwemmend maar staand. Zo krijg je nog meer variatie in de foto’s.

 

Zonsondergang

Eenmaal klaar met het maken van de foto’s in Swalmen hebben we alles ingepakt en zijn we naar een korenveld gereden om nog net de zonsondergang mee te pikken. Dit leverde ook enkele mooie foto’s op.

Gelet op haar leeftijd van 11 jaar mag het resultaat er zeker zijn! Een model in de dop zeg maar.

Femke heeft een erg leuke avond gehad heb ik begrepen.

Misschien dat ze in de toekomt nog een keer model wil zijn. Wie weet…