De fotoshoot stond gepland maar twee dagen van te voren veranderde de weersvoorspelling en het beloofde niet droog te worden. En dat was ook zo…

Toen alles een week opgeschoven en dat zag er al veel beter uit. Het liefst twee dagen geen regen zodat je je modellen op de grond kunt laten liggen of zitten zonder dat alles nat wordt en de kleding vuil.

10 September 2015, 17:45 uur, het was zover.

De familie Saes was nog druk met het inpakken van de spulletjes die bij de shoot gebruikt gingen worden. Het duurde niet lang en alles was ingepakt en zijn we naar de lokatie waar de shoot gehouden zou worden gereden. Een nog lekker temperatuurtje en weinig wind zorgde voor een mooi begin van de shoot.

Eerst moest nog worden uitgemaakt welke jurkjes de meiden als eerste aan wilden dragen. In de tent die bij de shoot staat kunnen ze zich in ieder geval omkleden zonder problemen. Toen eenmaal de jurkjes aan waren konden we beginnen met het maken van de foto’s.

Quincy was als eerste aan de beurt gevolgd door Julia. Beide meiden zijn echt modellen in de dop. Kijk maar naar de foto’s hier beneden.

Na vele verschillende poses, gekke dingen, verkleden, lachen, waren we bijna aan het einde gekomen van de avond. Het begint al vroeg donker te worden en zodra het zonnetje bijna onder is gaat de temperatuur snel naar beneden. Nog snel een paar foto’s en dan inpakken. De meiden hebben het al koud gekregen. Quincy had voor de laatste paar foto’s nog iets anders aangetrokken met een jasje en dat was meteen een stuk warmer.

Bedankt voor de leuke, gezellige avond!

Julia SaesQuincy Saes Marion Saes  Frans Saes Familie Saes