Je bent in verwachting

Langzaam komt het moment van de bevalling dichterbij, maar je wil nog graag een herinnering aan de periode waarin je met een bolle buik door het leven gaat. Dat kan natuurlijk!
Met zwangerschapsfotografie ben je er zeker van dat je een mooie reportage krijgt van deze speciale periode in je leven. Zo kun je altijd nog eens nagenieten als je hummeltje is geboren.

Lokatie

Afhankelijk van je wens kan de zwangerschapsfotoshoot bij jou thuis of ergens op een buitenlokatie die bij jou past plaatsvinden.
Zo ben je er zeker van dat je dit moment niet hoeft te missen.

Ook al ben jij zwanger, je partner en/of kinderen mogen natuurlijk ook met jou op de foto.

Kleding en accessoires

Voor de zwangerschapsfotografie reportage ben je vrij om verschillende outfits mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan strakkere truitjes, topjes, rok, broek of misschien wel een mooie lange jurk. Als je kiest voor verschillende outfits kiest krijg je meer variatie in je foto’s. Je mag zo vaak wisselen van kleding als je wil. Jij bepaalt!

Ga bij voorkeur voor zachte kleuren. Die komen het beste uit op de foto’s. Ook kleuren die bij het geslacht van de baby horen kunnen goed passen. Natuurlijk als je al weet wat het gaat worden. Weet je het nog niet dan neem je toch beide kleuren mee.

Met accessoires kun je verder varieren dan met alleen kleding. Hier volgen een aantal dingen die goed werken:

 • Voile doek
 • Babyschoentjes
 • Echo-foto
 • Waslijntje met baby kleding etc.
 • Verf
 • Muisjes

Wil je nog iets aparters, bijvoorbeeld foto’s waarbij je in het water staat of ligt dan kan dat ook. Gepaste kleding is dan wel aan te raden. Hierover kan ik in een gesprek altijd tips over geven zodat je je kleding keuze hierop kunt afstemmen.

Voorkeuren

Vooraf bepalen we een aantal dingen zodat we de tijd zo goed mogelijk kunnen benutten. Dit zijn onder andere:

 • De datum met eventueel een 2e datum mocht het op een buitenlocatie met het weer tegenzitten.
 • De locatie die jullie in gedachten hebben.
 • Heb je ergens een leuk voorbeeld gezien en je wilt graag ook zo op de foto, dan zullen we dat zeker proberen.
 • De kleding die jullie zullen dragen. Ik neem een tentje mee waarin je ruim kunt staan en geheel afgeschermd kunt omkleden. Zo kun je met meerdere outfits afwisselen indien gewenst.
 • Eventueel speciale wensen zoals bijvoorbeeld foto’s in het water…

Beste tijdstip voor de reportage

Het mooiste moment voor het maken van foto’s is als je ongeveer tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Zelf kun je het beste bepalen wanneer je buik er het mooiste uit zal zien.

Heb je een speciale wens? Dan hoor ik dat graag en kan ik contact opnemen voor een aangepaste offerte.

Heb je een bepaalde datum in gedachte voor je zwangerschapsfotoshoot? Neem dan contact op zodat jou datum tijdig gereserveerd kan worden.

Contact