Kennismaking

Omdat we het over de portretshoot hebben gehad bij het kennismakingsgesprek weet ik wat voor foto’s je graag wil. Wij gaan dan ook aan de slag om verschillende zoveel mogelijk verschillende portretten te maken.

Kleding

Tijdens de fotoshoot heb je de vrijheid om van outfit te wisselen, ook als je met meedere personen bent. Zo heb je de mogelijkheid om er anders uit te zien. Je kunt zelfs meedere keren wisselen. Dat is helemaal aan jezelf.
De kleding die je draagt combineert natuurlijk goed met elkaar en met je schoenen en eventueel sierraden.

Afwisseling

Je kunt ook enkele props (rekwisieten) meenemen voor wat meer afwisseling. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Picknick deken of plaid voor op te liggen of zitten
  • Voor kinderen bellenblaas, ballonnen of een voetbal

Als je echter zelf nog iets invalt is dat geen probleem.

Relax…

Als het de eerste keer is dat je foto’s laat maken kan ik mij voorstellen dat je nog niet weet wat je te wachten staat. Vaak hoor ik dat mensen onzeker zijn over hun uiterlijk en hebben moeite met het laten maken van portret foto’s. Uit ervaring weet ik dat dit wel goed zit.
Naar mate de fotoshoot vorderd zul je merken dat je wat meer ontspannen wordt en dat zie je terug op de foto’s.

Als de lokatie het toelaat kun je bijvoorbeeld een stukje lopen terwijl ik foto’s maak. Het hoeft niet allemaal geposeerd te zijn, in tegendeel juist. Maar dat ervaar je zelf wel tijdens de shoot.

Verder spreken we nog de laatste details door voor de fotoshoot en als er vragen zijn zal ik die beantwoorden. En dan zien we elkaar op de afgesproken lokatie.

Neem contact op en laat weten wat ik voor jou kan betekenen.

Contact