De communie komt eraan

Jullie zoon of dochter doet binnenkort de communie. Deze speciale dag mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan en verdient iets extra’s. Laat daarom een communiereportage maken voor deze dag.
De foto’s zijn niet alleen mooi om achteraf te bekijken, maar ze kunnen ook gebruikt worden voor de communie uitnodiging of als bedankje en of kaartje.

Tijdsduur

Jullie mogen zelf kiezen hoe lang er foto’s worden gemaakt. In die tijd probeer ik een ongedwongen sfeer neer te zetten waarin jullie communiekantje zich van zijn leukste kant kan laten zien.

Waar

Belangrijk is natuurlijk de locatie. Met een leuke locatie springt jullie communiekantje er echt uit.
Hebben jullie zelf een idee, dan hoor ik dat graag!

Wanneer

Het juiste moment voor de reportage hangt af van wanneer het buiten weer langzaam lente wordt en de natuur meer kleur krijgt. Als tijdstip voor de shoot is het het mooiste in de ochtend of iets later in de middag voor de zonsondergang.

Afwisseling

Jullie kunnen ook extra attributen meenemen voor op de foto. Iets dat de persoonlijkheid van communiekantje benadrukt. Denk hierbij aan balonnen, een voetbal, een boeketje bloemen of een krans/diadeem voor in het haar.

Maar het belangrijkste is natuurlijk dat jullie communikantje gewoon zichzelf kan zijn.

Tijdig reserveren

Reserveer tijdig en voorkom dat de gewenste datum bezet is!
Als er gebruikt wordt gemaakt om een uitnodiging of bedankkaartje te laten maken dan moet de communiereportage minimaal een tot twee maand voor de communie plaats vinden.

Neem contact op en laat weten wat ik voor jou kan betekenen.

Contact